Η εταιρεία μας

Σήμερα, η VOLTAGE – ΑΦΟΙ ΣΠΟΥΡΕΛΑ Ο.Ε. είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε κάθε ζήτηση με όπλο το ισχυρό δίκτυο διανομής στο Λεκανοπέδιο Αττικής και σε όλη την Ελλάδα.

ΓΕΝΙΚΑ

Η εταιρεία VOLTAGE – ΑΦΟΙ ΣΠΟΥΡΕΛΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο εισαγωγής και εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού από το 1981. Από τότε, ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας, εδραιώθηκε στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού σαν ένας από τους βασικότερους προμηθευτές Εργοληπτών, Ηλεκτρολόγων, Εμπόρων, Δημοσίων Οργανισμών, Βιομηχανιών και Τεχνικών Εταιριών.

ΣΤΟΧΟΙ

– η ολοκληρωμένη και με σεβασμό εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές

– η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μας

– η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα του ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού

– η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες ώστε να επιλέγεται σε κάθε περίπτωση η καλύτερη δυνατή λύση

Παράλληλα και με την επίσκεψή σας στο Web Site μας, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και τη σελίδα με τα videos (άνευ link)που αφορούν ατυχήματα εξαιτίας ηλεκτρικών εκκενώσεων όπως και κάποια videos (άνευ link) σχετικά με τη προετοιμασία του καλωδίου για την τοποθέτηση ενός ψυχροσυστελλόμενου ακροκιβωτίου QTII της 3Μ, και μιας ψυχροσυστελλόμενης μούφας QS2000 της 3Μ .

Κατά την επίσκεψή σας στο χώρο μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ειδών πολλά από τα οποία απεικονίζονται στις επόμενες σελίδες. Γι’ αυτό σας καλούμε να μας γνωρίσετε και από κοντά. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε την κατανόηση και την εξυπηρέτηση που ψάχνετε.