ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

03-01-2012
Δωρεάν εφαρμογή της 3Μ

Τα προϊόντα της 3Μ σας είναι πλέον διαθέσιμα μέσω της δωρεάν εφαρμογής για iphones την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το AppStoreΣύντομα η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές Android.

04-03-2010
Πρώτο σεμινάριο ηλεκτρολογικών και τηλεπικοινωνιακών προιόντων της 3Μ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 04/03/2010, στα νέα γραφεία της Εταιρείας μας, στη Μεταμόρφωση Αττικής, το πρώτο σεμινάριο ηλεκτρολογικών και τηλεπικοινωνιακών προιόντων της 3Μ. 

Στο σεμινάριο είχαν προσκληθεί και παρευρέθηκαν ηλεκτρολόγοι – μηχανολόγοι και μηχανικοί από συνεργαζόμενες μεγάλες τεχνικές εταιρείες, τεχνικά γραφεία και από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στη χώρα μας. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η κατανόηση των ηλεκτρολογικών υλικών της 3Μ με έμφαση στην οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FIBER TO THE HOME – FTTH). 

Το σεμινάριο ήταν χωρισμένο σε 2 μέρη: 
Στο πρώτο μέρος, υπήρξε χαιρετισμός από τον γενικό διευθυντή της εταιρίας Δ. ΣΠΟΥΡΕΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, κον Δημοσθένη Σπουρέλα και θεωρητική προσέγγιση των ηλεκτρολογικών υλικών της 3Μ από τους κ.κ Γιάννη Γατόπουλο και Χρήστο Τζιράνη εκ μέρους της 3Μ. 
Το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου ήταν αφιερωμένο σε πρακτική εξοικείωση με τα ηλεκτρολογικά προιοντα της 3Μ και την οπτική ίνα και όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν ένα σύνδεσμο οπτικής ίνας 

  

  

  

  

  

  

24-06-2008
Το νέο Web Site της εταιρείας


Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες προς εσάς έχουμε τη χαρά να σας φιλοξενούμε στο Web Site μας.

Παρέχοντας ένα πλήθος πληροφοριών σας παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε:

- Δείγματα Εργασίας 
- Πλήρη παρουσίαση συνεργασιών με εταιρείες του Εξωτερικού
- Πληροφορίες για τις ειδήσεις προς ενημέρωσή σας

Και ένα ακόμη πλήθος πληροφοριών το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή σας με ένα απλό κλικ. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και σας περιμένουμε σύντομα να την επαναλάβετε καθώς θα υπάρχει τόσο συστηματική ενημέρωση όσο και ένα ακόμη μεγαλύτερο μέγεθος προϊόντων προς παρουσίαση.